Termeni si conditii

          Site-ul www.magia-maternitatii.ro (denumit in continuare si Site) este proprietatea exclusiva a societatii S.C. MAGIA MATERNITATII S.R.L. (denumita in continuare si Societatea).

          Pentru a evita orice neintelegeri este important sa cititi cu atentie sectiunea ”Termeni si conditii” a site-ului magia-maternitatii.ro.  Achizitionarea unor produse si vizitarea site-ului implica acceptarea tacita a acestora.

          Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei noi, RON. Preturile sunt finale si contin TVA.

          Toate informatiile personale vor fi folosite exclusiv pentru facturarea si livrarea produselor sau actiuni de marketing si nu vor fi vandute sau transmise catre terte persoane, in alte scopuri decat cele mentionate, conform politicii noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal.

          Toate informatiile de pe acest site, texte, marci si imagini, apartin SC Magia maternitatii SRL. Ele nu pot fi copiate, adaptate sau modificate pentru a fi utilizate in orice scop, cu exceptia uzului personal, non-comercial.

Societatea nu este raspunzatoare pentru daune sau pierderi suferite ca umare a utilizarii informatiilor sau produselor prezentate pe site.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

          Pentru a putea plasa comenzi sau a accesa si utiliza anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal.

          Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de catre utilizatori prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale sunt folosite in exclusivitate  pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.

          De asemenea, datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe magia-maternitatii.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.

          Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa  verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

          Clientii magazinului online magia-maternitatii.ro pot solicita societatii sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual si pot solicita stergerea datelor personale din baza de date.

          Recomandam asigurarea permanenta a securitatii parolei contului deschis in cadrul site-ului precum si datele de acces in contul personal.

          Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe site.

          Va rugam sa informati in cel mai scurt timp administratorul site-ului daca este compromisa securitatea contului pe care il detineti. Detinatorul site-ului magia-maternitatii.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel ca urmarea a utilizarii neautorizate a contului creat pe site.

          Societatea declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

          Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Magia maternitatii SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

          Scopul colectarii datelor, precum si necesitatea acestora este pentru facturarea si trimiterea comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii coletului dvs.
          Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si au ca destinatar doar Sociatatea.          Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justisiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Societate. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  Transport , livrare si retur produse
Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid. Taxa de curier costa 20 lei.

Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare (exceptie fac perioadele din an aglomerate) de la primirea facturii proforma prin email. Curierul va face livrarea intre orele 9-17 (gandeste-te daca esti acasa sau la servici si lasa adresa unde poti fi gasit.

Taxele de livrare sunt trecute pe factura. Vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

 

Reclamatii

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rog sa ma contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.